Language:   

 
 

 

 

 

 

 

 

 
Publikimet

 

  Kthimi dhe riintegrimi i personave tė zhvendosur dhe refugjatė (minoritarė) nė Kosovė – Rezultate dhe Probleme

 

Qendra pėr Hulumtim tė Migracionit dhe Ndihmė Refugjatėve (QHMNR) sė bashku me Friedrich Ebert Stiftung (FES) - konferenca 14.11.2003

 

Download

Large

Strategji pėr Fuqizimin e Grave nė Vendim-marrje nė Politikė

 

Rrjeti STAR i World Learning - Lobi i Grave tė Kosovės - NDI

Nėntor, 2004

Download

Large

Local Government and Administration in Kosovo

 

Kosovar Institute for Policy Research and Development

Policy Research Series PAPER #4, Prishtina 2004

Download

Large

Europe Day Kosovo 8 May 2004

 

Narrative Report

European Economic Integration and SEE Regional Cooperation

Download

Large

Shkallėt e pastra

 

Studim mbi administratoėn lokale nė Kosovė, Prishtinė Maj 2003

Iniciativa e Kosovės pėr Shoqėri Demokratik

Download

Large

Universiteti dhe shoqeria bashkekohore

 

Universiti i Pristhinės, 2003

 

Download

Large

E ardhmja nė bast

 

Studim mbi arsimin e lartė nė Kosovė, Prishtinė 2002

Iniciativa e Kosovės pėr Shoqėri Demokratik

Download

Large

Privatizimi i ndėrmarrjeve shoqėrore dhe reforma e ndėrmarrjeve publike nė Kosovė

 

Konferencė ndėrkombėtare, Prishtinė 2002

Download

  Why Kosova needs a constitution actually and what kind of constitution should it be

 

Professional Debate, Prishtina 2001

 

Download

  Zhvillimi i NVM-ve nė Kosovė

 

Profili, rrethina institucionale dhe konkurruese e ndėrmarrjeve tė vogla dhe tė mesme (NVM) nė Kosovė

 

Raport nga anketimi i 300 ndėrmarrjeve private, Prishtina 2001

 

Download

 

 

 © fes-prishtina.org